Kiosci

Prijenosni štandovi su objekti koji su se prvi počeli graditi u sklopu programa prijenosnih objekata i nalaze široku primjenu u autokampovima i u turističkim naseljima. Riječ je o objektima koji funkcioniraju potpuno neovisno, tj. imaju ugrađene sve potrebne instalacije i opremu za obavljanje predviđene djelatnosti.
Takvi objekti izrađuju se i opremaju u našim pogonima i kao gotovi dovoze se na lokaciju na koju je predviđeno njihovo postavljanje, te se tamo montiraju u svega nekoliko minuta.
U suradnji sa raznim kupcima i tvrtkama razvili smo različite koncepte prijenosnih štandova koji se prilagođavaju arhitektonskim zahtjevima za svaki pojedini štand. Ti se tipovi štandova razlikuju po obliku, dimenzijama i završnoj obradi. Dva osnovna tipa štanda su:
1.) Gotovi betonski štand od glatkih vanjskih zidova proizvodi se u glatkoj čeličnoj oplati, maksimalnih dimenzija 7,0 × 3,0m, s ravnim ili kosim krovom, ugradnja otvora prema zahtjevima kupca, ugradnja građevinske limarije i svih potrebnih instalacija,
2.) Gotovi betonski štand od vanjskih zidova u obliku imitacije kamena proizvodi se u prilagođenoj oplati dimenzija 5,0 × 2,4m i 3,0 × 2,4m, s kosim krovom, ugradnja otvora prema zahtjevima kupca, ugradnja građevinske limarije i svih potrebnih instalacija.

 

160169171174175Betonski_stand_izraden_po_narudzbiBetonski_stand_u_funkciji_u_zelenoj_LaguniBetonski_standovi_manjih_dimenzij_na_ulazu_u_autokamp_LanternaBetonski_standovi_su_potpuno_opremljeni_elektroinstalacijamaIMG_9766IMG_9777IMG_9779IMG_9780IMG_9782IMG_9785Potpuno_opremljeni_betonski_standovi_sa_rolo_vratima_i_tendaPotpuno_opremljeni_standovi_sa_tendama_i_podnim_plocama_isprStandovi_u_nizuTransport_tipskih_betonskih_standova